בעיות אספקה ​​מסיביות לא יכלו לקרות לקבוצה מבינה יותר של אורחי צ'רטר מתחת לסיפון ים תיכוני. קבוצת המשפיענים הצעירים החלה את החופשה שלה עם בקבוק שמפניה בודד. נמנעו מהם רוזה גם ביום הראשון. הילדים רק רצו יין אדום טוב עם ארוחת הערב שלהם, ואפילו זו הייתה בעיה.

האשימו את זה בטעויות המתמשכות של חברת האספקה, אבל מישהו יכול היה לקפוץ מהסירה לפני שעזב את המזח והגיע לחנות משקאות. ובעוד הצוות של Mustique היה חסר יוזמה לפתרון בעיות, אורחי הצ'רטר שלהם לא עשו זאת וטיפלו בבעיות על הסיפון בצורה הכי אדיבה שאפשר.

לאישה "מחזיקה אצבעות" לעונה מוצלחת

בהצצה לפרק של השבוע הבא, האורחים מתחילים לערבב את המשקאות שלהם ולהכין בעצמם כריכי גבינה בגריל.

השף ג'ונתן שילינגפורד סירב להתעורר ולהכין חטיף לשעות הלילה המאוחרות, למרות שהיה על גיליון ההעדפות. אלנה דוביך נאבקה להכין כריכי גבינה בגריל עד שאורחת צ'רטר אחת השתלטה על המבצע.

"אנחנו מעדיפים לתקן משהו מאשר להתלונן", אמר. "אני מציל את היום."

הצ'יף תבשיל אשה סקוט משתוקק להציב רף גבוה לעונה. אבל בין קבלת שכר כמעט יבש בשוגג לבין תבשילים מפחידים, זה עניין גבוה.

"כשנכנס לעונה, אני רוצה שהסטנדרט שלי יהיה הכי גבוה שאפשר. אבל הבנות שלי ממש ירוקות, ואין לי שום מזון. אז אולי אני לא אצליח להגיע למימדים שאני רגיל אליו, אבל אני אדאג לעזאזל להתקרב לזה ככל האפשר. אז מחזיקה אצבעות", הסבירה.

היעדר הוראות הוא נושא אחד. נראה שהשני הוא חוסר היוזמה ליצור ארוחות מבוקשות מההוראות האמורות. לא השף ולא התבשיל השני יכלו לנהל את המצב הזה.

תפוס מתחת לסיפון ים תיכוני ימי שני בשעה 9/8c בבראבו.

ספר לנו – מה אתה חושב על בעיית ההפרשות? האם השף היה צריך להכין חטיף בשעת לילה מאוחרת? האם אתה חושב שמישהו מאנשי הצוות יפוטר?