שֶׁף אנתוני אירקיין עשה את שלו מתחת לסיפון הופעת בכורה בעונה 11, שם הוא הפך לאחד מחברי הצוות החביבים ביותר. למרות אחת העבודות הקשות ביותר ביאכטה, אנתוני אף פעם לא מצליח לספק אוכל מדהים. המנות של אנתוני הן לא הדבר היחיד שגרם לו להתבלט בעונה 11, שכן גם הגישה והאישיות שלו ראויות לציון. עונה 11 הייתה די מבולגנת, אבל אנתוני הוא אחד מחברי הצוות שעושה אותה שווה צפייה.

המנות של אנתוני היו פנומנליות

כשמדובר בהשכרות של Below Deck, האורחים מצפים לאיכות הגבוהה ביותר של מזון במחיר שהם משלמים. השף אנתוני עשה עבודה מדהימה בלעלות על הציפיות שלהם, ומבשל ארוחות מרשימות צ'רטר אחר צ'רטר.

הארוחות של אנתוני זכו לרוב לביקורות של 5 כוכבים מהאורחים, שמתרשמים מהטעמים שהוא מקציף במטבח. הרבה מהמנות שאנתוני מכין הן קלאסיקות כמו סטייק ולובסטר, אבל הוא מוסיף את הכישרון שלו כדי לרומם אותן. אנתוני גם עשה עבודה נהדרת עם קינוחים, כולל אגסים עלומים אלגנטיים ואפילו עוגת חתונה! האיש הזה יכול לעשות הכל.

בנוסף להיותו שף, אנתוני הוא גם אמן. כשזה מגיע לאוכל, המצגת חשובה לרוב לא פחות מהטעם. אנתוני באמת מתעלה על עצמו בהצגת כל קורס, מה שלא נעלם מעיניהם של האורחים. בין הטעם למצגת, אנתוני כבר הכין כמה מהמנות המרשימות ביותר בהיסטוריה של Below Deck.

אנתוני מקבל ביקורת יפה

תכונה נהדרת נוספת של אנתוני היא היכולת שלו להתמודד עם ביקורת מחבריו לצוות. בתחילת העונה, אנתוני התקשה להוציא מנות לאורחים בזמן. לאחר שהצ'יף סטו פרייזר אולנדר ניהל איתו שיחה על כך, אנתוני החל מיד לעבוד על הבעיה. במקום להיעלב מהביקורת של פרייזר, אנתוני התחיל לחשוב על רעיונות שיעזרו לו להשתפר בתזמון.

אנתוני גם הגיב היטב כאשר קפטן קרי טיטהראדג' נתן לו הצעות להכנת אוכל לצוות. בתחילת העונה, אנתוני דאג יותר לאיכות ולא בכמות כשהאכיל את עמיתיו. קפטן קרי אמר לו שהוא יכול להכין מנות פשוטות יותר, אבל שהוא צריך להוציא יותר אוכל בשבילם. שוב, אנתוני יותר משמח להקשיב לעצות, ומיד החל לבצע שינויים.

אנתוני נשאר מחוץ לדרמה

לעונה 11 כבר היה חלק נכבד של דרמה, למרות שאנתוני נשאר מחוץ לה לחלוטין. צוות הפנים ראה הרבה סכסוכים, כמו העימותים של ברבי פסקואל עם פרייזר וגם עם קאט בו. בעוד שלצוות הסיפון לא היו כל כך הרבה בעיות, לאחרונה היה מתח רב בין בן ווילובי לסאני מרקיז.

למרות היותו סביב דרמה כמעט כל הזמן, אנתוני עשה עבודה נהדרת בלמנוע את זה. זה חשוב, מכיוון שרבים מאנשי הצוות נוטים להסיח את דעתם מעבודתם כאשר יש בעיות על הסיפון. בתור השף, זה קריטי שאנתוני תמיד יהיה על הצד שלו, כך שאף אורחים או אנשי צוות לא יישארו רעבים.

אנתוני מצחיק

אין ספק שאנתוני מעולה במה שהוא עושה, אבל האישיות האופטימית שלו תורמת גם לקסם שלו על המסך. אנתוני זעזע את המעריצים כאשר חשף את מה שקרה בינו לבין גרושתו בכתב וידוי. לאחר שהתחתנה, אשתו לשעבר של אנתוני התעניינה בדודו. כפי שניסח זאת אנתוני, אשתו עזבה אותו בשביל דודו, וזה די מטורף. דברים כאלה בהחלט לא קורים כל יום!

אנתוני גם מביא פרספקטיבה טובה לתוכנית כשף בינלאומי, שמוצאו מצרפת. זה די מגניב, מכיוון שבצרפת יש כמה מהאוכל המשובח ביותר בעולם. התרבות הצרפתית של אנתוני היא הלב של כל מה שהוא עושה, וזה תמיד נחמד לראות.

בעוד של מתחת לסיפון עונה 11 היו כמה עליות ומורדות, השף אנתוני בהחלט תרם לעליות. הוא הפיק מנות מרשימות, היה שחקן קבוצתי נהדר, ואף פעם לא מצליח להצחיק את הצופים. אנחנו בהחלט מקווים שהוא יחזור לעונות נוספות בעתיד!

ספר לנו – מה אתה חושב על השף אנתוני בתחתית הסיפון? האם תרצה לראות אותו חוזר לעונה אחרת?