קרייג קונבר ו אוסטן קרול לא ממציאים את הגלגל מחדש כשזה מגיע לפתיחת בר משלהם. אבל מעריצי בראבו כאן בשביל זה. שני אלה היו החברים הטובים ביותר כאשר אוסטן ערך את הופעת הבכורה שלו ב-2017. מאז, השניים יצרו ברומן לא קטן. במהלך העונות, הם עמדו אחד בשביל השני ועמדו זה בגרונו של זה. אבל כמו רוב מצבי האחים, הם כמעט תמיד הוציאו אחד מהשני את הטוב ביותר. דבר אחד בטוח: שניהם יודעים לבלות.
קרייג ואוסטן הם כמו פיש אנד צ'יפס, מלח וחומץ, חמאת בוטנים וג'לי; הם הולכים ביחד בצורה מושלמת. האהבה המשותפת שלהם לבילוי לילה טוב, לנשים ולנוף חברתי מעולם לא נעלמה מעיניהם. אז למה לא לקחת צ'אנס מטורף ולפתוח יחד בית משקאות מקומי? מה יכול להשתבש?
דרך אגב
הצמד הודיע בינואר כי יפתחו בצ'רלסטון טברנה שכונתית בשם By the Way. המיזם דרך Bravo הוא שיתוף פעולה משותף עם Uptown Hospitality Group, חברה שבסיסה בצ'רלסטון שהיא המוח מאחורי כמה מהמסעדות הפופולריות ביותר בעיר. אומרים כי הפנים מעוטרים על ידי חברת הום סטודיוס בניו יורק. לפי האתר של By the Way, הבר אמור להיפתח בקיץ הקרוב. עם זאת, בהערה של החשבון צוין כי חל עיכוב וכי הוא ייפתח כעת בסתיו.
לאחר יום ההריסה ב-8 בפברואר, האינסטגרם הרשמי פרסם עדכון משמעותי רק לפני שבועיים, בו נראה אוסטן וקרייג עומדים מחוץ לדלתות הכניסה. הבנייה נמשכת, ובחשבון נכתב, "אנחנו נהיה מקום לכל האורחים, לא משנה באיזו שעה ביום! קוקטיילים מדהימים, ביס טעים וצלחות שנוצרו על ידי השף מרקוס של, והבידור המקומי הטוב ביותר. המאורה השכונתי המושלמת.”
למה בר?
קרייג שוחח עם Entertainment Tonight ושיתף, "צ'רלסטון גדלה כל כך בשנים האחרונות והביאה הרבה מטיילים, אז רצינו ליצור מרחב שבו המקומיים והמטיילים יוכלו לבלות יחד וליהנות מהשכונה". קרייגי ציין, "זה הולך להיות חלל ממש אינטימי. השקענו מחשבה רבה בעיצוב כדי לנסות ולהפוך אותו כמה שיותר חם ומזמין”.
קרייג הוסיף, "אנחנו נשענים לאווירה המקומית, היוקרתית, הטברנה, כך שהתפריט יכלול מחירי בר גבוהים וקוקטיילים נגישים."
איפה אגב?

לפי What Now Charleston, By the Way ממוקם ב-45 1/2 Spring St. וכבר זכה לכינוי "מאורה השכונה" על ידי המקומיים. התפריטים של דרך אגב לא פורסמו במלואם, אבל הבעלים אמרו שהם יארחו את המוזיקאים המוכשרים ביותר של צ'רלסטון ויגישו ארוחות פאב גבוהות וקוקטיילים נגישים. פוסט אחרון באינסטגרם מאפריל שיתף כי "לא יחסרו ביצי ריקוד, ברווז או שטן!" התמונות חשפו כמה פריטי תפריט, כמו "ביצי נדוג'ה עם רוטב חריף חריף צ'ילי פריך של נדוג'ה". היה גם כריך קונפי ברווז עם ג'לי ברווז חמוציות, ארוגולה וגבינת עיזים על ג'בטה. זה אולי נותן לנשים במשהו אודותיה לרוץ בשביל הכסף שלהן.
כבר שותפים לפשע
אוסטן וקרייג כבר שותפים עסקיים. הם חולקים פודקאסט מצליח, כריות ובירה, והם גם משקיעים במזללה Carriage House בניו יורק. המסעדה המהוקצעת אך הלא יומרנית בתפוח הגדול הייתה המיזם הראשון שלהם בעסקי האוכל והמשקאות, כאשר By the Way הוא השני שלהם.
קרייג ואוסטן מכירים שניהם את עולם האירוח הודות למיזמים הנפרדים שלהם, Trop Hop ו-Spritz Society. לשניהם יש חשיבה לעסקים והם יידעו איך לבדר את המוני מעריצי בראבו שמופיעים בהכרח כדי לעודד את הצלחתם.
ספר לנו – האם תתפתה לנסות אגב? האם אתה מקווה לראות את קרייג או אוסטן בזמן שאתה שם?