עונה 9 של מתחת לסיפון ים תיכוני רק התחיל, וכבר יש דרמה שגורמת לוויכוחים בקרב צוות השחקנים (והמעריצים). בהקרנת הבכורה של עונה 9, אורחי המשפיעים של ה-Mustique ביקשו כמה חטיפים צ'יזיים לשעות הלילה המאוחרות. ספציפית, נאצ'וס עם גוואקמולי, מק וגבינה וגבינה בגריל. סטו אלנה "אלי" דובאך ניסתה להעיר את השף ג'ונתן "ג'ונו" שילינגפורד מספר פעמים, אבל הוא טען בזכותו לנוח.

לשף ג'ונו היה יום ראשון מלחיץ כמו כולם בצוות של מוסטיק. אסון האספקה ​​פירושו שהם לא יכלו להשיג לובסטר עד שעת ארוחת הערב. זה אילץ אותו לשנות את הארוחה ברגע האחרון. למרות הלחץ של אלתור עם מה שהיה לו, הארוחה של ג'ונו הייתה להיט. האורחים שיבחו שוב ושוב את כישרונותיו של השף. זה אולי דחף אותם להזמין את החטיפים בשעות הלילה המאוחרות. אבל זה גם השאיר את ג'ונו מותש עד סוף המשמרת שלו, ולא מוכן לקום מהמיטה.

כשהודיעו לה על כך למחרת, קפטן סנדי יון לקח את הצד של השף. הדרמה נמשכה בפרק 2, כשסנדי התעקשה שהתבשילים לא צריכים להעיר שף. אם לשפוט לפי התגובות לוויכוח הזה, זה ישפיע על הסכסוכים של הצוות לאורך כל העונה. ובכן, זה והפלירטוט האינטנסיבי בין Deckhands.

השף ג'ונתן אומר לצ'יף סטו אשה שהוא לא קם מהמיטה

בפרק 2, קפטן סנדי ותבשיל הצ'יף אשה סקוט ניסו לרדת לתחתית חטיפי החטיפים. בזמן שאלי היה מותש, ג'ונו היה גאה שהוא עמד על שלו. "לעמוד על שלי, זה תמיד היה עניין עבורי, במיוחד לגדול בארון", שיתף השף.

כשדיבר עם אשה, ג'ונו הודה שאלי היה המום מהאורחים, שגם הזמינו משקאות. אבל הוא המשיך להגן על זכותו לישון, בהתחשב בכמה מוקדם הוא קם באותו יום. עם זאת, כפי שאישה ציינה, חטיפי חצות נכללו בדפי ההעדפות של האורחים. היא יעצה לו להתכונן טוב יותר בעתיד.

למה קפטן סנדי צידד בשף ג'ונתן

קפטן סנדי כינה את חוסר ההכנה כבעיה, במקום ההתעקשות של ג'ונו הוא מקבל יותר עין. "השף בדרך כלל מכין משהו לתבשילים להכניס לתנור ולהתחמם", הסבירה. "פשוט לא היה לו את הניסיון באותו שלב (כדי לדעת את זה)." עם זאת, למען ההגינות, לג'ונו יש מספר שנות ניסיון בתעשיית היאכטות.

בעוד שאלנה הייתה כועסת על כך שננזף בה, קפטן סנדי הודה, "אלנה עשתה מה שהיא חשבה לנכון". עם זאת, היא הזהירה, "אלנה תדע לא להעיר אותו שוב." יש לקוות שגם ג'ונו יידע להכין יותר בפעם הבאה.

קפטן לי לא מסכים לגבי שף שקם מהמיטה

קפטן לי רוסבך גם השתתף בוויכוח כאשר מעריץ שאל, "האם זה נכון 'לעולם אל תעיר את השף'?" קפטן לי ענה, "אם האורחים רוצים את זה והתבשילים לא יכולים להתמודד עם זה, כמובן שאתה מעיר את השף." הוא המשיך, "לא זה לא נכון, לפחות לא בסירה שלי." עם זאת, כמה מעריצים הרגישו מזמן שקפטן לי ביקורתית יתר על המידה על קפטן סנדי ועל הדרך שבה היא מנהלת סירה.

האם בעיית היציאה מהמיטה נפתרה?

בפרק 2, קפטן סנדי הזהיר שוב ושוב את הצוות לא להעיר את השף. בתום שהותם, האורחים האדיבים מאוד השאירו ביקורת זוהרת, למרות השיהוקים הרבים. שוב, היו להם שבחים נוספים על האוכל של ג'ונו.

כדי להימנע מהחזרה על הלילה הראשון, קפטן סנדי הורה לג'ונו להסכים להכין פאניניס מבעוד מועד כדי שהתבשילים יתחממו. בסופו של דבר, ג'ונו התנצל בפני אלי על איך שהדברים הלכו. "הלקח הוא שאני אכין דברים," הוא אמר והוסיף, "אני אמפתי שהיית במצב מטורף, ואני לא רוצה שזה יקרה לך לעולם". אני מקווה שהוא גם יתנצל על כך שאמר, בעודו מתוסכל על ניסיונותיה של אלי להעיר אותו, "כלבה, את טיפשה? זה לא הולך להיות טוב בשבילך."

נצטרך לראות אם ג'ונו ואלי יכולים לפתור את המחלוקות ביניהם ברגע שהם יכירו זה את זה טוב יותר. אחרי הכל, ל-Below Deck Med יש צוות חדש לגמרי שמביא את הדרמה לעונה 9. כמו שאישה אמרה, היום הראשון בסירה חדשה הוא בדרך כלל "ש* tshow". זה, יחד עם ההפרשות שהפילו את הכדור ברצינות, היה כנראה הבעיה הכי גדולה. בשלב מסוים, אחרי הכל, אלי כן אמרה שהיא ערה 25 שעות.

Catch Below Deck Mediterranean זורם כעת ב-Peacock.

ספר לנו – אתה חושב שהשף ג'ונתן היה צריך לקום מהמיטה כדי להכין לאורחים חטיפים? או האם אתה מסכים עם קפטן סנדי שלעולם לא להעיר שף?