קפטן סנדי יהון הוא חובב נופי שולחן מתחת לסיפון. למרבה הצער, זו לא הייתה המתנה של האנה פרייר על מתחת לסיפון הים התיכון. לפעמים, זה רק שימש כסיבה נוספת לקפטן סנדי לריב עם האנה, ששנאנו. למרבה המזל, סנדי פגע בשכר כאשר באגסי דרייק עלה על הסיפון, מכיוון שנוף השולחן שלה תמיד היה מעל לראש.
לא למרבה המזל, גם באגסי והאנה התעמתו. כולנו יודעים איך הסיפור הזה התגלגל בבראבו בעונה 5. למרות הבלגן הזה, הכישרון של באגסי היה ברור. זה גרם לנו לחשוב על אנשי צוות אחרים שהיו גם מוכשרים בתחום הזה.
ולא, אנחנו לא מדברים על השף אדריאן מרטין, שהסיר את החיים הימיים מסביבתם הטבעית במהלך עונה 6. כשאדריאן תחב מלפפון ים לתוך אקווריום בגודל שולחן, התכווצנו. למרבה המזל, הבחור הקטן הזה עבר את הערב. הוא הצליח להצטרף לחבריו בים לאחר שהאורחים עזבו את השולחן, שאהבנו.
במקום זאת, אנחנו מדברים על התבשילים. אתה יודע, אלה שנשכרים למעשה לעזור לקבוע את מצב הרוח בכל אחד מחללי המגורים על הסיפון, כולל השולחנות. לאחר סקירה מהירה, אלו הם שלושת התבשילים המובילים שלנו עם הכישורים הטובים ביותר לעיצוב שולחן בתחתית הסיפון.
טומי מלונגו
טומי מלונגו בדיוק סיימה את עונתה הראשונה בתור תבשיל ראשי ב-BDM. לפני כן, היא עבדה מתחת לאישה סקוט ב-Below Deck Down Under, שם נראו רוב נופי השולחן המדהימים שלה. במהלך העונה הראשונה שלה בשידור, מעריצים רבים צפו בכישורים של טומי. היא אפילו דיברה פעם אחת על הכישרון הברור שלה, והנה מה שהיה לה לומר על הכישורים שלה ב-Showbiz CheatSheet.
"תמיד הייתי מאוד אמנותי. למדתי אמנות בבית הספר ועשיתי עיצוב גרפי ועיצוב מכני, ותמיד הייתי מאוד אמנותי מהבחינה הזו. אז זה מה שמשך אותי לשייט ביאכטות. יכולתי לעשות את זה למרות שצריך לנקות שירותים, אבל אז יכולתי גם לעשות את השולחנות וזה היה הכי כיף".
לגבי האסתטיקה המועדפת עליה, הצ'יף החרוץ הזה שיתפה שהיא אוהבת "כל מה שנראה יפה". על איך היא מתחילה, טומי הסבירה שזה דומה לאופן שבו היא מתלבשת כל בוקר, כמו "אתה סוג של עובד עם פלטה נקייה, ואז אתה פשוט מוסיף חלקי מפתח. אז אם אני הולכת להתחפש וללבוש שמלת מעטפת, אני לא מתכוונת לשים כמו יהלומי זהב, שרשרת זהב וחגורת זהב, נעלי זהב. במקום זאת זה יהיה שקית אמירה".
על מה שתומי שונאת, היא ענתה "אל תבלבל את המקום. כאילו אני לא ממש אוהב את המראה המבולגן". אותו. מה שמביא אותנו לתבשיל המוכשר הבא שלנו לעיצוב שולחנות, שבהחלט אוהב יותר זה יותר פילוסופיה.
באגסי דרייק
באגסי היא מלכת עיצוב השולחן. למעשה, היא כל כך אוהבת לקשט שולחנות, שהיא כתבה ספר שלם בדיוק על הנושא הזה. תמורת קצת פחות מ-30 דולר, גם אתם יכולים לקשט כמו באגסי, לאחר שקראתם את The Art of Tablescaping: Deck Out Your Table with the Queen of Theme. אם הקריאה היא לא התיק שלך, אתה יכול פשוט להזמין אחת מהערכות של באגסי דרך חלון הראווה שלה עבור Boxed by Bugsy.
הוכחה נוספת עד כמה היא מוכשרת של באגסי, הניו יורק טיימס למעשה התייחס אליה כ"אולי האמנית הגדולה ביותר בנוף השולחן שאי פעם חיה". זה שבחים רבים. עם זאת, חלק מהצופים מצאו שהטבלאות של באגסי היו קצת מוגזמות לאורך התקופה שלה ב-BD. לגבי זה, אנחנו חושבים שבאגסי פשוט אוהב להיות יסודי, אבל גם, אנחנו מבינים את זה, כמו לפעמים, יש דבר כזה שיש יותר מדי כדורים.
קייט צ'סטיין
קייט צ'סטיין היא מאהב של נופי שולחן, פרחים ומסיבות נושא. מבחינה יצירתית, היא מקצוענית בכל מה שקשור לפגיעה באורחי הצ'רטר המעצבנים, כפי שהוכיחו קפלי המגבות הפאליים שלה. עם זאת, נופי השולחן שלה הגיעו בדרך כלל כניגוד מוחלט לתצוגות הזין ההיסטריות הללו. אתה מבין, עבור עיצוב האוכל שבחרה, קייט בעיקר פשוט שמרה על דברים פשוטים, תוך שימוש בפרחים צבעוניים ורעננים כדי לעזור להגדיר את מצבי הרוח השונים על הסיפון.
למרות שזה עשוי להישמע משעמם לחלקם, זה למעשה יצר רושם הפוך, ברגע שהפרחים שלה נפלו על שולחנותיה. כמו כן, הריח והמראה של פרחים אמיתיים, במיוחד כשהם יוצאים לים, שבו אין עשב למגע, פשוט נראו מסבירי פנים. בסך הכל, זרי הפרחים של קייט הוצגו כניגוד יוקרתי לשולחנות התבשילים האחרים, והערכנו את הפשטות שלה.
ספרו לנו – מי מייצר את תפאורות השולחן הטובות ביותר מתחת לסיפון?