מתחת לסיפוןהשפים של רובם עלו על הסיפון מיומנים ביותר. אפילו עדיין, כישלונות מטבח רבים שודרו בבראבו. בין אם מנה הוגשה בטמפרטורה לא נכונה או שהיה לה איזון תבלינים שגוי, או אפילו אם זה היה סתם בלגן מוחלט, תאונות קורות. ואז יש קינוח.
לא לכל שף שנשכר יש רקע של קונדיטוריה. זו הסיבה שקיימים מיקסים בקופסאות, למרות שהיינו מקווים לטוב יותר ב-BD. אבל היי, מה שצריך, נכון? אפילו עם הצ'יטים האלה זמינים, כמה עדיין הצליחו לגשש את הממתקים, והגישו בתורו צלחת גדולה של WTF.
עכשיו, אני לא מדבר על כמעט החמצות, כמו עוגת הפין של השף קווין דובסון. העוגה הזו דווקא נראתה וטעמה טוב, לדברי מי שאכלו את השכבות הגדולות והוורידיות שלה. במקום זאת, אני מדבר על הקינוחים שנראו רע או טעמו רע, או אפילו שניהם. המשיכו לקרוא כדי לראות את 3 הקינוחים הגרועים ביותר שהוגשו בתחתית הסיפון… עד כה.
שולחן הקינוחים של השפית נטשה דה בורג
השפית נטשה דה בורג הגישה להיטים ופספוסים ב-Below Deck Sailing Yacht עונה 2. כשזה הגיע לקינוח אחד, היא בחרה ללכת בדרך האמנותית, והתוצאה הסופית הייתה…מענינת. למען ההגינות, נטשה למעשה ניסתה לחקות א קינוח מפורסם קורס שמוגש באלינה בשיקגו. למרות שאני יכול להבין את המניעים ההלם והוואו שלה עם הרצון לשחזר את הקורס האחרון האמנותי הזה, הניסיון שלה פשוט נפל.
כדי להתחיל, נטשה נעזרה בצוות שלה, שסובב שורות של שוקולד ורטבים אחרים על פני השולחן. לאחר מכן, הצוות פלפל את השולחן בכמהין, שוקולדים, סוכריות ופירות. בסיום, האורחים היו צריכים לגרוף ולאכול ישירות מהשולחן. זה היה מביך עבור האורחים שנאלצו לראות את שולחנם מכוסה בצורה מבולגנת, ועבור היאכטות, שהיו על הגדר לגבי הרעיון של נטשה.
מבלי להבין שזה לא בדיוק להיט, נטשה יצרה שולחן קינוחים נוסף בהמשך העונה. בפעם השנייה, אורחי הצ'רטר ביקשו באופן מגוחך את ז'אן-לוק סרזה-לנו, שז'אן-לוק סרזה-לנו, יחליק על השולחן המקורה שלהם. הם לא באמת רצו לאכול את זה, אז למה לא ליהנות קצת, אה? אבל אז, אורח ליקק קצת מהרוטב של ז'אן-לוק, ואני סתמתי את הרעיון הזה כאחד הקינוחים הגרועים ביותר שנמצאו ב-Below Deck.
העוגה של השפית מילה קולומייצבה
על מתחת לסיפון הים התיכון, השפית מילה קולומייצבה הגישה כישלון אחרי כישלון שימורים ומיקרוגל. לכן, לא הזדעזעתי כשהיא השביתה עוגת יום הולדת לאחד האורחים על הסיפון. למען ההגינות, מילה טענה שמעולם לא עברה הכשרה לקונדיטוריה במהלך זמנה בבית הספר הקולינרי. עם זאת, היא כן ציינה שהיא תנסה למצוא מתכון לעוגה, וכשהיא אמרה את זה כבר ידעתי מה תהיה התוצאה הסופית.
הגוגל כנראה היה מבלבל במהלך חיפוש המתכונים שלה, כי במקום להשתמש באבקת אפייה, מילה השתמשה בסודה לשתייה. כשחנה פרייר עשתה מבחן טעימה קטן, טעם הסודה לשתייה היה משתלט. מילה לא הסכימה, אז האנה הלכה והשיגה את קפטן סנדי פיהוק. למרבה המזל, קפטן סנדי התייצב לצד האנה, והעוגה של מילה פגשה את הזבל.
למרבה המזל, אנסטסיה סורמאווה הייתה על הסיפון כתבשיל, והרקע הקולינרי שלה הציל את המצב. מהר ככל שיכלה, אנסטסיה הכינה עוגה שתתחבר לתנור, מה שהרשים מאוד את קפטן סנדי. אפילו בכל זאת, כשהעוגה שלה יצאה מהתנור, מילה לא יכלה לעזוב מספיק טוב, והיא כיסתה את העוגה של אנסטסיה ברדי-וויפ מקופסת שימורים, בלי ציפוי. באופן מובן, קפטן סנדי נחרד משתי הטעויות העוגיות של מילה.
Bananas Foster של השף מאט ברנס
זה כואב, כי השף מאט ברנס הוא אחד השפים הכי נחמדים בזיכיון הזה. הוא גם היה די מוכשר בגלריה, ורוב המנות שלו התקבלו בברכה על ידי האורחים. עד שהוא החליט לעשות טיפוח בננות, כלומר. על גבי היצירה שלו, מאט הניח כדורים של גלידת שוקולד קנויה, היישר מתוך המיכל מהמקפיא של המטבח שלו.
"אני שונא גלידת שוקולד", הכריז אחד האורחים. שניים ביקשו אז גלידת וניל, אבל למאט לא היה את זה בהישג יד, אז קייט צ'סטיין רקחה מתכון מהיר לתחליף באמצעות קצפת. כשהיא חושבת על בהונותיה, כינתה קייט את היצירה שלה "קרם וניל טרי", תוך שהיא משמיטה את המילה "קרח". האורחים התאכזבו, ומעטים אפילו לא נגעו בקערות שלהם.
בכל הנוגע למצגת, קייט ציינה "אני פשוט לא יודעת אם זה האומנה של בננה, או אם שחף התחרפן". מאט שמע את דבריה של קייט, אבל הוא לא העלה סירחון גדול, כי שוב, הוא פשוט כל כך נחמד. אם אתה מקבל פעם הבאה בתחתית הסיפון, מאט, אולי תתרחק מהקינוח הזה שהשתבש.
ספר לנו – באיזה קינוח מתחת לסיפון מצאת כישלון?