הילה בידרמן, הקונדיטורית, כוכבת תוכנית הטלוויזיה משחקי השף, קוטפת קמפיין ראשון שיעלה השבוע הקרוב עבור רשת ZAGA – פינות אוכל, בהשקעה הנאמדת בכ – 500 אלף שח.
בידרמן תככב בקמפיין דיגיטלי רחב שיחשוף את הקולקצייה החדשה של הרשת.
באמצעות סרטונים שיציגו שיטות ועצות לאירוח בשילוב הגשת הקולינריה על שולחנות האוכל.
הילה בידרמן הינה בוגרת בית הספר הגבוה ללימודי קונדיטוריה של אסטלה ואוטודידקטית בתחום הקולינריה.
בידרמן מתמחה במטבח ים תיכוני בדגש על מטבח יווני. הילה פועלת בתחום הקונדיטוריה כבר יותר מעשרים שנה.
אביטל מאיירס, מנהלת שיווק וקשרי אדריכלים של הרשת מסרה: "לראשונה אנו יוצאים בקמפיין המשלב בין התחום הקולינארי והאירוח תוך מחשבה יצירתית, חווייתית ומקורית.
מטרת הקמפיין להמשיך ולחזק את רשת זגה כמובילה בתחום.
לדבריה של מאיירס: "הפלטפורמה הדיגיטלית ושיתוף הפעולה עם הילה בידרמן, ייצור עניין בקרב קהלים חדשים וצעירים יותר".
רשת זאגה מטבחים
View this post on Instagram
על הדרך שעברה לפני שהפכה לסלב המככבת בקמפיינים:
לפני 18 שנה, בידרמן עוד מילצרה בבית קפה בתל אביב יחד עם אחותה שרון. אמא שלה הייתה מנהלת חשבונות ובדיוק עזבה את העבודה שלה באותה תקופה ולא ידעה מה תעשה הלאה.
יום אחד, ספק עוגות השמרים יצא לחופשה ארוכה, האחיות אמרו לבעל הקפה שאמא שלהם יודעת לעשות עוגות שמרים נורא טעימות, היא אפתה עבורו וזה היה כמו אש בשדה קוצים.
אנשים אכלו ושאלו "מאיפה העוגות?" בתי קפה נוספים התעניינו וככה היה מובן שזה הצעד הבא. כך למעשה נולד עסק משפחתי בשם "חמדה עוגות", בו עבדה הילה למעשה בשני העשורים האחרונים.
לאחר שהייתה אחת מהמתמודדות הבולטות בתוכנית הריאליטי "משחקי השף", ניכר שאת הכישרון ללוש ולהתפיח בצקים הביאה מהבית.
הילה על הסט של זאגה מטבחים
החיבור למאפים התחיל מהילדות
הילה בידרמן נולדה וגדלה בתל אביב, בנערותה למדה בתיכון עירוני ה', שירתה בממר"ם ולאחר השחרור הלכה ללמוד אמנות לתואר ראשון בבית הספר לאומנויות אסכולה.
בתור סטודנטית בת 25, הילה עזרה בקונדיטוריה של אמא, אפתה יחד איתה ובמקביל עבדה כמלצרית וברמנית בבתי קפה.
כשהייתה בת 26 , הכירה את בן זוגה דורון קאלו, אנימטור במקצועו. ממש כמו בסרט , השניים הכירו במעבר חציה.
" עמדנו ברמזור אדום, הייתה לו אז כלבה בשם קייזה, היא הסתכלה עליי, כאילו הזמינה אותי. ליטפתי אותה, התחלנו לדבר, הסתכלנו אחד לשני בעניים ומאותו רגע זה היה ברור.
דורון שאל אותי אם אני רוצה לשתות משהו ורק אחרי שהכרנו לעומק הבנתי כמה לא אופייני לו זה היה, נתתי לו את הטלפון שלי, ומאז אנחנו ביחד.
"לכל אחד יש את הזכות לעוגות טובות בבית. גם אם סבתא שלו לא מכינה כאלה. כל עוגה שלנו הוכנה ידנית וקיבלה את האהבה שמגיעה לה.
תמיד צחקנו בקונדיטוריה שאם עבר עלינו יום לא טוב, אם היינו עצובות או בכינו יכול להיות שהאנשים שקנו את העוגות באותו יום יבכו אחרי שיאכלו פרוסת עוגה. היתה לנו הזדהות מלאה עם העוגות שלנו."