כוכב בית קיץ פייג' דה-סורבו לוקחת ברצינות רבה את המורשת האיטלקית שלה. עד כדי כך שהיא ומשפחתה עולות לרגל שנתי לאיטליה. אבל החבר שלה, סאות'רן צ'ארם מככב קרייג קונברצריכה לגלות קצת יותר כבוד לפסטה לפני שהיא יוצאת שוב לחופשה עם משפחתה.

החופשה המשפחתית של פייג' דה-סורבו וקרייג קונבר כללה רוטב חריף על ספגטי

בפרק ה-13 באוגוסט של הפודקאסט Giggly Squad שלה ושל האנה ברנר, פייג' חשפה את העיקר מזויף פאס – או אולי אני צריך לומר, "un passo falso"- קרייג תוצרת איטליה שהרגיז את כל משפחתה.

ככל הנראה, בכל פעם שקרייג לא הצליח להחליט מה להזמין, הוא היה שואל את המלצרים מה המנה האהובה עליהם בתפריט. טקטיקה לא רעה (השתמשתי בה בעצמי), אבל פייג' התעצבנה.

"אתה לא צריך לתת להם את כל המילים האלה," פייג' צחקה. "אני כאילו, לא אכפת להם מה אתה מזמין. הם לא אוכלים את זה."

מחמיר את המצב, קרייג ביקש כל הזמן מהמלצרים רוטב חריף להוסיף לארוחה שלו. האם זה לא סוג של עלבון לשף?

"אבא שלי לא התגבר על זה," אמרה פייג'. "הוא בעצם העלה את זה לא מזמן."

פעם אחת במהלך הטיול, מלצר הביא בקבוק שמן צ'ילי, וקרייג שפך אותו על כל מנת הפסטה שלו, לאימה של משפחת דה-סורבו.

"יכולתי לראות אותם במושבים שלהם, פשוט להיות כמו, 'אוי אלוהים'. הוא חובה באיטליה," ציחקקה פייג'.

זו לא הפעם הראשונה של קרייג שיש לו בעיה עם פסטה באיטליה. במהלך חופשה נוספת עם משפחתה של פייג', קרייג התבלבל בצורות הפסטה שלו.

"הייתה לו החוצפה לומר, 'מה זה ריגטוני? אני לא זוכר את הצורה הזו,'" נזכר פייג'. "חשבתי שאבא שלי מת בדיוק אז. זה היה כמו שיש איתנו חייזר, אבל אנחנו שומרים אותו בסביבה להקלה קומית".

כל הפרקים של בית הקיץ והקסם הדרומי זמינים ב-Peacock.

ספר לנו – האם אתה חושב שרוטב חם שייך לספגטי? מה הפסטה האהובה עליך?